Träning och nya vanor

Varmt, varmt välkomna in till bloggen och in i värmen som jag vill sprida till er underbara läsare som vill läsa här i min lilla blogg. Nu är det så här förstår ni att jag ägnade hela gårdagskvällen åt att läsa mejl och kommentarer som kom ifrån läsare runt om i landet. Jag berättade förut att jag har börjat träna på ett gym i Trelleborg som heter L9 Fitness, och nu är det flera läsare som undrar hur det har gått med min träning och mina nya vanor som jag så sakteliga har börjat införa i mitt liv. Hur går det för mig? 

Jodå. Nja. Hoppsan hejsan! Jag har inte skrivit till er de senaste veckorna men så var det ju också jul. Det blev en och annan godbit som slank ner i min mun. Dignande julbord och diverse godsaker som ris á la Malta i stora lass och julmust var sådant som stod på menyn. Revbensspjäll i lergryta med gräddsås, skinka och Janssons frestelse, mums. Jag blev inte glad när jag ställde mig på vågen senast ska jag väl motvilligt erkänna men det förde i alla fall det goda med sig att jag tog mig i kragen och nu har jag återigen börjat på L9 Fitness. Jag är inte maktlös inför min viktuppgång och det är verkligen bra att träna här och jag tycker att många fler borde börja. För er som vill veta mer om L9 Fitness så skickar jag med en länk till er läsare för på deras hemsida finns det bra och matnyttig information. I eftermiddag redan ska jag dit igen och delta i deras gruppträning. Det är en träningsform där jag får bränna kalorier och dessutom har vi roligt under tiden. Deras kompetenta personal vilket inkluderar även en sjukgymnast finns där för att hjälpa till. Alla kan börja på L9 Fitness.