Ridning bra för kropp och själ

Hej alla fantastiska och engagerade bloggläsare. Framåtandan är stor ibland er läsare och det gillar jag skarpt. Det är alltid finfint när människor tar egna initiativ och det har ni läsare verkligen gjort för sedan jag skrev mitt senaste inlägg om det här med ridlektioner för oss i Nödinge, Kungälv och i Partille så var det nästan som om servern brakade ihop. Så många inkommande mejl och kommentarer som jag fick på det där inlägget det har jag nog aldrig fått förut. Corneliussons häst är namnet på det här stället där man kan få ridlektioner, vilket de flesta av er redan visste men med tanke på er nytillkomna läsare så skadar det nog inte att namnet nämns igen. Det har verkligen strömmat in frågor på Corneliussons häst och jag förstår att det är väldigt många av er som vill ta ridlektioner precis som jag har gjort. Och det som är särskilt fint med det här stället det är ju att det är riktigt schysst att vem som helst, nästan, kan deltaga och då menar jag att det finns alltifrån nybörjarkurser till kurser för den som har flera års erfarenheter av ridning. För att nu stilla er nyfikenhet så tänker jag att det allra bästa är väl om ni som läser här i min blogg nu länkas vidare in till deras hemsida. Klicka på länken så hamnar ni på hemsidan som Corneliussons häst har. Jag hoppas att ni läsare som väljer att börja med någon form av ridning ska finna det som jag har funnit, nämligen en stor glädje över ert nya intresse och det här med att ha fina relationer till djuren det är värt sin vikt i guld. Det är bra för både kropp och själ att rida.